Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| Kurkumakala: | |
|---|---|
| 500 g | ahven-, siika- tai kuhafileitä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | kurkumaa |
| 1 tl | inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi raastettuna |
| Kastike | |
| 1 kpl | pieni punainen tulinen chili |
| 3 rkl | kalakastiketta |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1 kpl | ½ rkl sokeria |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
| Lisäksi: | |
| 150 g | riisinuudeleita |
| 10 cm | pätkä retikkaa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| kourallinen ruusukaaleja | |
| suolapähkinöitä | |
| korianteria, minttua, basilikaa | |
Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori retikka, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois ja irroittele lehdet. Rouhi suolapähkinät.
Sekoita keskenään öljy, kurkuma, inkivääri ja valkosipuli. Sudi mausteseos kalafileille ja paista kalat kypsiksi.
Kokoa annokset. Jaa kulhoihin nuudelit, retikat, porkkanat ja ruusukaalit. Asettele päälle kurkumakala ja viimeistele annokset suolapähkinöillä ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile kastikkeen kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Kurkumakala: | |
| 500 g | ahven-, siika- tai kuhafileitä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | kurkumaa |
| 1 tl | inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi raastettuna |
Kastike | |
| 1 kpl | pieni punainen tulinen chili |
| 3 rkl | kalakastiketta |
| 1 kpl | limen mehu |
| 1 kpl | ½ rkl sokeria |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
Lisäksi: | |
| 150 g | riisinuudeleita |
| 10 cm | pätkä retikkaa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| kourallinen ruusukaaleja | |
| suolapähkinöitä | |
| korianteria, minttua, basilikaa | |
Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori retikka, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois ja irroittele lehdet. Rouhi suolapähkinät.
Sekoita keskenään öljy, kurkuma, inkivääri ja valkosipuli. Sudi mausteseos kalafileille ja paista kalat kypsiksi.
Kokoa annokset. Jaa kulhoihin nuudelit, retikat, porkkanat ja ruusukaalit. Asettele päälle kurkumakala ja viimeistele annokset suolapähkinöillä ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile kastikkeen kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.