Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurkumakala-nuudelikulho

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Kurkumakala:

500 g
ahven-, siika- tai kuhafileitä
2 rkl
öljyä
1 tl
kurkumaa
1 tl
inkivääriä raastettuna
1 kpl
valkosipulinkynsi raastettuna

Kastike

1 kpl
pieni punainen tulinen chili
3 rkl
kalakastiketta
1 kpl
limen mehu
1 kpl
½ rkl sokeria
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna

Lisäksi:

150 g
riisinuudeleita
10 cm
pätkä retikkaa
2 kpl
porkkanaa
kourallinen ruusukaaleja
suolapähkinöitä
korianteria, minttua, basilikaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

2

Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Kuori retikka, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois ja irroittele lehdet. Rouhi suolapähkinät.

4

Sekoita keskenään öljy, kurkuma, inkivääri ja valkosipuli. Sudi mausteseos kalafileille ja paista kalat kypsiksi.

5

Kokoa annokset. Jaa kulhoihin nuudelit, retikat, porkkanat ja ruusukaalit. Asettele päälle kurkumakala ja viimeistele annokset suolapähkinöillä ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 29.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.