Yhteistyössä: Kulman Keittiö

15 min

Nappaa talteen!
Kurpitsapikkelsi saa uutta twistiä Alitalon tyrni-porkkanamehusta, joka tuo mukavasti väriä sekä raikasta makua pikkelsiin. Voit kokeilla erilaisia kuivamausteita makusi mukaan. Nauti pikkelsiä salaatin joukossa tai vaikka lisukkeena paahdetun broilerin kera.
| myskikurpitsa kuutioituna | |
| Mausteliemi | |
|---|---|
| 2 1/2 dl | väkiviinaetikkaa |
| 3 dl | vettä |
| 1 dl | porkkanamehua (esim. alitalon tyrni-porkkanamehu) |
| 3 dl | sokeria |
| 10 kpl | neilikkaa |
| 2 kpl | kanelitankoa |
| 2 kpl | tähtianista |
Kiehauta mausteliemi ja lisää kurpitsakuutiot.
Jatka keittämistä hiljalleen noin 4-5 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia, mutta ei hajonneita.
Annostele kurpitsapikkelsi puhtaisiin kannellisiin lasipurkkeihin ja sulje kansi. Anna maustua vähintään 2 päivää ja säilytä jääkaapissa. Kurpitsapikkelsi säilyy jääkaappilämpötilassa ainakin kuukauden.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kurpitsapikkelsi saa uutta twistiä Alitalon tyrni-porkkanamehusta, joka tuo mukavasti väriä sekä raikasta makua pikkelsiin. Voit kokeilla erilaisia kuivamausteita makusi mukaan. Nauti pikkelsiä salaatin joukossa tai vaikka lisukkeena paahdetun broilerin kera.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| myskikurpitsa kuutioituna | |
Mausteliemi | |
| 2 1/2 dl | väkiviinaetikkaa |
| 3 dl | vettä |
| 1 dl | porkkanamehua (esim. alitalon tyrni-porkkanamehu) |
| 3 dl | sokeria |
| 10 kpl | neilikkaa |
| 2 kpl | kanelitankoa |
| 2 kpl | tähtianista |
Kiehauta mausteliemi ja lisää kurpitsakuutiot.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | sokeria |
| 2 kpl | tähtianista |
| 3 dl | vettä |
| 2 1/2 dl | väkiviinaetikkaa |
| 1 dl | porkkanamehua (esim. alitalon tyrni-porkkanamehu) |
| 10 kpl | neilikkaa |
| 2 kpl | kanelitankoa |
| myskikurpitsa kuutioituna |
Jatka keittämistä hiljalleen noin 4-5 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia, mutta ei hajonneita.
Annostele kurpitsapikkelsi puhtaisiin kannellisiin lasipurkkeihin ja sulje kansi. Anna maustua vähintään 2 päivää ja säilytä jääkaapissa. Kurpitsapikkelsi säilyy jääkaappilämpötilassa ainakin kuukauden.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.