Kurpitsapikkelsi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kurpitsapikkelsi

Kurpitsapikkelsi

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta
more-info
Kurpitsapikkelsi saa uutta twistiä Alitalon tyrni-porkkanamehusta, joka tuo mukavasti väriä sekä raikasta makua pikkelsiin. Voit kokeilla erilaisia kuivamausteita makusi mukaan. Nauti pikkelsiä salaatin joukossa tai vaikka lisukkeena paahdetun broilerin kera.

Ainekset

Myskikurpitsa kuutioituna

mausteliemi

2 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
vettä
1 dl
porkkanamehua (esim. Alitalon tyrni-porkkanamehu)
3 dl
sokeria
10 kpl
neilikkaa
2 kpl
kanelitankoa
2 kpl
tähtianista

Valmistus

1

Kiehauta mausteliemi ja lisää kurpitsakuutiot.

3 dl
sokeria
2 kpl
tähtianista
3 dl
vettä
2 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
1 dl
porkkanamehua (esim. Alitalon tyrni-porkkanamehu)
10 kpl
neilikkaa
2 kpl
kanelitankoa
Myskikurpitsa kuutioituna
2

Jatka keittämistä hiljalleen noin 4-5 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia, mutta ei hajonneita.

3

Annostele kurpitsapikkelsi puhtaisiin kannellisiin lasipurkkeihin ja sulje kansi. Anna maustua vähintään 2 päivää ja säilytä jääkaapissa. Kurpitsapikkelsi säilyy jääkaappilämpötilassa ainakin kuukauden.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 17.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.