Kurpitsapikkelsi - Yhteishyvä

Kurpitsapikkelsi

Kurpitsapikkelsi
Kappaleita
2
Valmistusaika
15 min
Kurpitsapikkelsi saa uutta twistiä Alitalon tyrni-porkkanamehusta, joka tuo mukavasti väriä sekä raikasta makua pikkelsiin. Voit kokeilla erilaisia kuivamausteita makusi mukaan. Nauti pikkelsiä salaatin joukossa tai vaikka lisukkeena paahdetun broilerin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

Myskikurpitsa kuutioituna

MAUSTELIEMI

2 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
vettä
1 dl
porkkanamehua (esim. Alitalon tyrni-porkkanamehu)
3 dl
sokeria
10 kpl
neilikkaa
2 kpl
kanelitankoa
2 kpl
tähtianista

Näin teet

1

Kiehauta mausteliemi ja lisää kurpitsakuutiot.

3 dl
sokeria
2 kpl
tähtianista
3 dl
vettä
2 1/2 dl
väkiviinaetikkaa
1 dl
porkkanamehua (esim. Alitalon tyrni-porkkanamehu)
10 kpl
neilikkaa
2 kpl
kanelitankoa
Myskikurpitsa kuutioituna
2

Jatka keittämistä hiljalleen noin 4-5 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia, mutta ei hajonneita.

3

Annostele kurpitsapikkelsi puhtaisiin kannellisiin lasipurkkeihin ja sulje kansi. Anna maustua vähintään 2 päivää ja säilytä jääkaapissa. Kurpitsapikkelsi säilyy jääkaappilämpötilassa ainakin kuukauden.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 16.11.2018
Muokattu: 16.11.2018
Jaa Somessa