Kurttukaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kurttukaalikeitto

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Keitä maukas keitto kurttukaalista. Pakastetut keittovihannekset helpottavat ruoanlaittoa. Mausta valkosipulilla ja nauti raikkaan juoman ja rapean leivän kanssa.

Ainekset

1 kpl
Kurttukaali
1 kpl
Sipuli
Vettä, suolaa
1 - 2 kpl
Yrttiliemikuutiota, esim. valkosipuli-persiljakuutiota tai tomaattiliemikuutiota
1 - 2 kpl
(á 200 g) pakastettuja keittokasviksia
1 - 2 kpl
Perunaa
300 g
Jauhelihaa
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa ja pippuria
1/2 rkl
Vehnäjauhoja

pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhdo kaali ja suikaloi siitä 5-6 lehteä kattilaan. Kuori ja suikaloi joukkoon sipuli. Lisää vettä ja hiukan suolaa. Keitä kaali pehmeäksi. Murenna sekaan liemikuutiot ja lisää hiukan vettä. Kuumenna keitos uudelleen kiehuvaksi ja lisää pakastekasvikset sekä hiukan perunaa pieninä kuutioina. Keitä kasvikset kypsiksi.Ruskista samalla jauheliha muruiksi, mausta hyvin ja lisää jauhot. Kaada seos keittoon. Huuhtele pannu paistamisen jäljiltä vesitilkalla, kiehauta ja kaada sekin keittoon. Sekoita ja kypsennä 5-10 minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.11.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.