Kvinoa-kurkkutabboule | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kvinoa-kurkkutabboule

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Kvinoaa
4 dl
Vettä
1 kpl
Kurkku
100 g
Purjoa
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa

kastike

1 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele kvinoa siivilässä ja lisää kiehuvaan veteen. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä.

Pilko kurkku ja purjo. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja valuta kastike joukkoon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

901

215

12,3 g

1,8 g

20,0 g

2,8 g

3,5 g

4,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä,

1 dl Hienonnettuja yrttejä, esim, persiljaa, basilikaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli