Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kvinoa-papusalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Kulman Keittiön näyttävä kvinoa-papusalaatti syntyy hetkessä, kun käytät valmiiksi kypsennettyjä kidney- ja härkäpapuja. Paseeratusta tomaatista saat sopivasti kosteutta kasviksiin. Voit halutessasi lisätä salaatinkastiketta. Salaatin saat myös valmiina Prismojen ja S-markettien palvelutoreilta.

Ainekset

150 g
salaattia
2 1/2 dl
lehtikaalia
200 g
kurkkua
200 g
kirsikkatomaatteja
200 g
kypsiä kidneypapuja
200 g
kypsiä härkäpapuja
200 g
paprikaa
1/2 dl
tuoretta persiljaa
2 1/2 dl
kypsää kvinoaa
100 g
paseerattua tomaattia
suolaa
pippuria
tuoretta persiljaa koristeluun

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.

150 g
salaattia
2 1/2 dl
lehtikaalia
200 g
kurkkua
200 g
kirsikkatomaatteja
2

Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.

200 g
kypsiä kidneypapuja
200 g
kypsiä härkäpapuja
200 g
paprikaa
1/2 dl
tuoretta persiljaa
2 1/2 dl
kypsää kvinoaa
100 g
paseerattua tomaattia
3

Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.

suolaa
pippuria
tuoretta persiljaa koristeluun

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 18.1.2019
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

178

744

2,3 g

0,3 g

26,6 g

5,0 g

6,4 g

9,5 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

150 g salaattia,

200 g kirsikkatomaatteja,

0,5 dl tuoretta persiljaa,

suolaa,

pippuria,

tuoretta persiljaa koristeluun.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli