Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.
Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
744
178
2,3 g
0,3 g
26,6 g
5,0 g
6,4 g
9,5 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g salaattia,
200 g kirsikkatomaatteja,
0,5 dl tuoretta persiljaa,
suolaa,
pippuria,
tuoretta persiljaa koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli