Yhteistyössä: Kulman Keittiö

30 min

Nappaa talteen!
Kulman Keittiön näyttävä kvinoa-papusalaatti syntyy hetkessä, kun käytät valmiiksi kypsennettyjä kidney- ja härkäpapuja. Paseeratusta tomaatista saat sopivasti kosteutta kasviksiin. Voit halutessasi lisätä salaatinkastiketta. Salaatin saat myös valmiina Prismojen ja S-markettien palvelutoreilta.
| 150 g | salaattia |
| 2 1/2 dl | lehtikaalia |
| 200 g | kurkkua |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 200 g | kypsiä kidneypapuja |
| 200 g | kypsiä härkäpapuja |
| 200 g | paprikaa |
| 1/2 dl | tuoretta persiljaa |
| 2 1/2 dl | kypsää kvinoaa |
| 100 g | paseerattua tomaattia |
| suolaa | |
| pippuria | |
| tuoretta persiljaa koristeluun |
Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.
Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kulman Keittiön näyttävä kvinoa-papusalaatti syntyy hetkessä, kun käytät valmiiksi kypsennettyjä kidney- ja härkäpapuja. Paseeratusta tomaatista saat sopivasti kosteutta kasviksiin. Voit halutessasi lisätä salaatinkastiketta. Salaatin saat myös valmiina Prismojen ja S-markettien palvelutoreilta.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 150 g | salaattia |
| 2 1/2 dl | lehtikaalia |
| 200 g | kurkkua |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
| 200 g | kypsiä kidneypapuja |
| 200 g | kypsiä härkäpapuja |
| 200 g | paprikaa |
| 1/2 dl | tuoretta persiljaa |
| 2 1/2 dl | kypsää kvinoaa |
| 100 g | paseerattua tomaattia |
| suolaa | |
| pippuria | |
| tuoretta persiljaa koristeluun |
Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 150 g | salaattia |
| 2 1/2 dl | lehtikaalia |
| 200 g | kurkkua |
| 200 g | kirsikkatomaatteja |
Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | kypsiä kidneypapuja |
| 200 g | kypsiä härkäpapuja |
| 200 g | paprikaa |
| 1/2 dl | tuoretta persiljaa |
| 2 1/2 dl | kypsää kvinoaa |
| 100 g | paseerattua tomaattia |
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| suolaa | |
| pippuria | |
| tuoretta persiljaa koristeluun |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
178
Energiaa kcal
744
Energiaa kj
2,3 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
26,6 g
Hiilihydraatteja
5,0 g
Sokereita
6,4 g
Kuituja
9,5 g
Proteiinia
0,4 g
Suolaa
178
Energiaa kcal
744
Energiaa kj
2,3 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
26,6 g
Hiilihydraatteja
5,0 g
Sokereita
6,4 g
Kuituja
9,5 g
Proteiinia
0,4 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 150 g salaattia, 200 g kirsikkatomaatteja, 0.5 dl tuoretta persiljaa, suolaa, pippuria, tuoretta persiljaa koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli