
Kvinoa-papusalaatti


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.
Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
178
744
2,3 g
0,3 g
26,6 g
5,0 g
6,4 g
9,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g salaattia,
200 g kirsikkatomaatteja,
0,5 dl tuoretta persiljaa,
suolaa,
pippuria,
tuoretta persiljaa koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli