
Kvinoa-papusalaatti
Ainekset
Näin teet
Kokoa salaattipohja revitystä salaatista ja lehtikaalista sekä pilkotusta kurkusta ja kirsikkatomaateista.
Sekoita kidneypavut, kuoritut härkäpavut, kuutioitu paprika, hienonnettu persilja, kypsä kvinoa ja paseerattu tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nostele seos salaattipedille. Koristele papusalaatti persiljalla ja tarjoile.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 27 g | 213 g |
Proteiinia | 10 g | 76 g |
Rasvaa | 2 g | 18 g |
Kuituja | 6 g | 51 g |
Energiaa kj | 744 | 5954 |
Energiaa kcal | 178 | 1423 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g salaattia
200 g kirsikkatomaatteja
0.5 dl tuoretta persiljaa
suolaa
pippuria
tuoretta persiljaa koristeluun
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 27 g | 213 g |
Proteiinia | 10 g | 76 g |
Rasvaa | 2 g | 18 g |
Kuituja | 6 g | 51 g |
Energiaa kj | 744 | 5954 |
Energiaa kcal | 178 | 1423 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g salaattia
200 g kirsikkatomaatteja
0.5 dl tuoretta persiljaa
suolaa
pippuria
tuoretta persiljaa koristeluun