Hienonna kylmäsavulohi ja jokiravunpyrstöt.
Hienonna punasipuli ja tilli.
Yhdistä kaikki aineet ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Laita moussea paahdetun saaristolaisleipäviipaleen päälle ja koristele tillillä ja ravunpyrstöillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
733
175
14,7 g
2,7 g
2,8 g
2,8 g
—
8,2 g
1,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl jokiravunpyrstöjä,
Puolikas pieni punasipuli,
0,5 dl tuoretta tilliä,
mustapippuria myllystä,
(suolaa),
saaristolaisleipäsiivuja,
tilliä ja ravunpyrstöjä koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli