Hienonna kylmäsavulohi ja jokiravunpyrstöt.
Hienonna punasipuli ja tilli.
Yhdistä kaikki aineet ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Laita moussea paahdetun saaristolaisleipäviipaleen päälle ja koristele tillillä ja ravunpyrstöillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
175
733
14,7 g
2,7 g
2,8 g
2,8 g
—
8,2 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl jokiravunpyrstöjä,
Puolikas pieni punasipuli,
0,5 dl tuoretta tilliä,
mustapippuria myllystä,
(suolaa),
saaristolaisleipäsiivuja,
tilliä ja ravunpyrstöjä koristeluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli