Kylmäsavulohimunakasrulla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavulohimunakasrulla

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Nämä maukkaat munakasrullat maistuvat sellaisenaan tai vaikka voileipien päällä. Sujauta täytteeksi kylmäsavulohta, rucolasalaattia ja valkosipulituorejuustoa.

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa

täyte

100 g
Valkosipulituorejuustoa
200 g
Kylmäsavulohiviipaleita
2 dl
Rucolasalaatti

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Riko munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kumoa munakaslevy puhtaalle leivinpaperille ja anna jäähtyä. Sivele jäähtyneen levyn päälle tuorejuusto. Levitä päälle kylmäsavulohiviipaleet ja rucolasalaatti. Kääri levy tiukalle rullalle ja leikkaa annosviipaleiksi. Tarjoile sellaisenaan tai esim. voileipien päällä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

701

168

8,8 g

4,1 g

12,6 g

3,8 g

0,6 g

9,1 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

200 g Kylmäsavulohiviipaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli