Kylmäsavulohipizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavulohipizza

Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Pieniä pakastepizzapohjia

täyte:

1/2 kpl
Annosta tomaattikastiketta
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
150 g
Kylmäsavulohiviipaleita
150 g
(kevyt) mozzarellaa

päälle:

Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Levitä tomaattikastiketta pizzapohjille. Sulata, valuta ja levitä päälle pinaattia. Kuori ja murskaa päälle valkosipulinkynsi. Levitä päälle kylmäsavulohiviipaleita. Viipaloi päällimmäiseksi mozzarellaa. Kypsennä uunissa noin 10 minuuttia. Revi päälle rucolaa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.