Kylmäsavuporo-crustadit | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavuporo-crustadit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Tee ruissipseille kylmäsavuporotäyte.

Ainekset

200 g
Yrtti-tuorejuustoa
50 g
Poron kylmäsavupaistia
Pieni pala punaista paprikaa
2 tl
Sinappia
1/2 dl
Silputtua persiljaa tai ruohosipulia
Mustapippuria myllystä
Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim. ruissipsejä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.

Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 28.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

119

29

2,2 g

1,3 g

0,4 g

0,4 g

1,7 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni pala punaista paprikaa ,

0,5 dl Silputtua persiljaa tai ruohosipulia,

Mustapippuria myllystä,

Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim, ruissipsejä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli