Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.
Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
119
29
2,2 g
1,3 g
0,4 g
0,4 g
—
1,7 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni pala punaista paprikaa ,
0,5 dl Silputtua persiljaa tai ruohosipulia,
Mustapippuria myllystä,
Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim, ruissipsejä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli