Kylmäsavuporo-crustadit

Arvostele resepti
15 Kappaletta

Tee ruissipseille kylmäsavuporotäyte.

Ainekset

MääräAinesosa
200 gyrtti-tuorejuustoa
50 gporon kylmäsavupaistia
1/2 kplpunaista paprikaa
2 tlsinappia
1/2 dlruohosipulia
mustapippuria myllystä
pieniä kuivattuja leipäsiä (esim. ruissipsejä, -nappeja tai croustadeja)

Valmistus

  1. 1

    Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.

    Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Mustapippuria myllystä, Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim. ruissipsejä, -nappeja tai croustadeja).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä