Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavuporo-crustadit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Tee ruissipseille kylmäsavuporotäyte.

Ainekset

200 g
Yrtti-tuorejuustoa
50 g
Poron kylmäsavupaistia
Pieni pala punaista paprikaa
2 tl
Sinappia
1/2 dl
Silputtua persiljaa tai ruohosipulia
Mustapippuria myllystä
Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim. ruissipsejä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.

Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 28.12.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

29

119

2,2 g

1,3 g

0,4 g

0,4 g

1,7 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni pala punaista paprikaa ,

0,5 dl Silputtua persiljaa tai ruohosipulia,

Mustapippuria myllystä,

Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim, ruissipsejä).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli