Hienonna poron kylmäsavupaisti ja pala punaista paprikaa hienoksi veitsellä. Sekoita se tuorejuuston joukkoon.
Mausta seos sinapilla, persiljalla tai ruohosipulilla ja mustapippurilla. Lusikoi tai pursota täyte crustadien sisään. Koristele halutessasi yrteillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
29
119
2,2 g
1,3 g
0,4 g
0,4 g
—
1,7 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni pala punaista paprikaa ,
0,5 dl Silputtua persiljaa tai ruohosipulia,
Mustapippuria myllystä,
Pieniä kuivattuja leipäsiä (esim, ruissipsejä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli