1. Valmista kakkupohja. Hienonna hapankorput tasaiseksi jauheeksi monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva ja maito.2. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele hapankorppuseos pohjalle.3. Valmista täyte. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Paloittele kylmäsavuporo pieniksi kuutioiksi. Pese ja kuutioi kurkku. Hienonna ruohosipuli saksilla. Sekoita tuorejuuston joukkoon rahka, kermaviili, kuutioitu poro ja kurkku sekä hienonnettu ruohosipuli. Mausta valkopippurilla. Kiehauta puoli dl vettä ja liuota liivatelehdet siihen. Lisää liivateseos täytteeseen ja sekoita hyvin.4. Kaada täyte vuokaan hapankorppupohjan päälle. Peitä vuoka ja hyydytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele kylmäsavuporomurskalla ja puolukoilla.Ruokalehti 0505
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.