Lammaskaali

Nappaa talteen!
| 300 g | luista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 1/2 l | vettä |
| 6 kpl | maustepippuria |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1 kpl | pieni keräkaali |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1 tl | kuivattua meiramia halutessasi |
- 1.
Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.
Lammaskaali
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | luista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa |
| 1 rkl | margariinia tai öljyä |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 1/2 l | vettä |
| 6 kpl | maustepippuria |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1 kpl | pieni keräkaali |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1 tl | kuivattua meiramia halutessasi |
Valmistus
- 1
Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












