Lammaskaali - Yhteishyvä

Lammaskaali

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Luista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa
1 rkl
Margariinia tai öljyä
1 kpl
Iso sipuli
1 1/2 l
Vettä
6 kpl
Maustepippuria
1 1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Pieni keräkaali
1 - 2 rkl
Siirappia
1 tl
Kuivattua meiramia halutessasi

Näin teet

1

Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.

Resepti
Riitta Pojanluoma
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa