Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gluista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa
1 rklmargariinia tai öljyä
1 kpliso sipuli
1 1/2 lvettä
6 kplmaustepippuria
1 1/2 tlsuolaa
1 kplpieni keräkaali
1 - 2 rklsiirappia
1 tlkuivattua meiramia halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025