Lammaskaali | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lammaskaali

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Luista lampaanlihaa tai karjalanpaistilihaa
1 rkl
Margariinia tai öljyä
1 kpl
Iso sipuli
1 1/2 l
Vettä
6 kpl
Maustepippuria
1 1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Pieni keräkaali
1 - 2 rkl
Siirappia
1 tl
Kuivattua meiramia halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele liha tarvittaessa ja hienonna sipuli. Ruskista lihat padassa margariinissa tai öljyssä ja omassa rasvassaan. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Lisää pataan kuuma vesi, pippurit ja suola. Hauduta hiljalleen noin 20 minuuttia. Suikaloi kaali ja lisää keittoon. Hauduta, kunnes liha ja kaali ovat kypsiä. Lisää hauduttamisen aikana siirappi ja tarkista maku.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.