Lammaspaisti ja yrttikastike
Ainekset
Paistamiseen:
Kastike:
Valmistus
Poista sulatetusta lihasta kalvot. Sekoita öljyyn mausteet ja pilkotut valkosipulinkynnet ja hiero tahna lihaan. Anna marinoitua pussissa 2 vrk. Ota paisti huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Voit halutessasi lisätä paloiteltuja kasviksia paistopussiin. Kypsennä 130 asteessa n. 3 tuntia, kunnes lihalämpömittari näyttää n. 75 astetta. Siivilöi paistoliemi kattilaan. Kääri liha folioon ja anna levähtää n. puoli tuntia ennen leikkaamista. Kuumenna liemi, suurusta vehnäjauhoilla ja keitä pari minuuttia. Lisää kerma ja mausteet. Leikkaa paisti ja tarjoile kastikkeen ja perunoiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.