Kuori ja paloittele päärynä ja mandariini. Poista mandariinilohkoista vaaleat osat. Pese viinirypäleet ja puolita ne. Kiehauta pinnoitetulla pannulla vähän vettä. Kaada vesi pois ja lisää heti hedelmät ja inkivääripala. Kääntele puoli minuuttia. Lisää mehu, hunaja ja fariinisokeri. Anna kiehahtaa. Siirrä syrjään ja poista inkivääri. Mausta vaniljasokerilla. Tarjoile heti sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
448
107
0,3 g
—
23,8 g
23,8 g
2,0 g
0,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni pala tuoretta inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli