Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti - Yhteishyvä

Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Lämmin hedelmäsalaatti on tyylikäs ja juhlava jälkiruoka. Valkosuklaa viimeistelee herkun. Katso helpon, muutamassa minuutissa valmistuvan valkosuklaa-hedelmäsalaatin ohje.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kiivi
1 kpl
Päärynä
1 kpl
Omena
100 g
Ananaskirsikoita
100 g
Valkosuklaata

Näin teet

1

Kuori ja paloittele kiivi, päärynä ja omena. Huuhtele ja halkaise ananaskirsikat. Jaa hedelmät uuninkestäviin annoskulhoihin.

Paloittele valkosuklaa jaa hedelmien joukkoon. Siirrä hedelmäkulhot uunin 200-asteisten grillivastusten alle muutamaksi minuutiksi. Tarkkaile vieressä, että valkosuklaa ei paahdu liikaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g85 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa8 g31 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj739 2957
Energiaa kcal177 707

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Ananaskirsikoita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g85 g
Proteiinia3 g11 g
Rasvaa8 g31 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj739 2957
Energiaa kcal177 707

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Ananaskirsikoita

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.