Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hedelmäsalaatti valkosuklaalla

Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lämmin hedelmäsalaatti on tyylikäs ja juhlava jälkiruoka. Valkosuklaa viimeistelee herkun. Katso helpon, muutamassa minuutissa valmistuvan valkosuklaa-hedelmäsalaatin ohje.

Ainekset

1 kpl
Kiivi
1 kpl
Päärynä
1 kpl
Omena
100 g
Ananaskirsikoita
100 g
Valkosuklaata

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele kiivi, päärynä ja omena. Huuhtele ja halkaise ananaskirsikat. Jaa hedelmät uuninkestäviin annoskulhoihin.

Paloittele valkosuklaa jaa hedelmien joukkoon. Siirrä hedelmäkulhot uunin 200-asteisten grillivastusten alle muutamaksi minuutiksi. Tarkkaile vieressä, että valkosuklaa ei paahdu liikaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

739

177

7,8 g

4,3 g

21,3 g

20,3 g

3,3 g

2,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Ananaskirsikoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli