
Lämmin valkosuklaa-hedelmäsalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele kiivi, päärynä ja omena. Huuhtele ja halkaise ananaskirsikat. Jaa hedelmät uuninkestäviin annoskulhoihin.
Paloittele valkosuklaa jaa hedelmien joukkoon. Siirrä hedelmäkulhot uunin 200-asteisten grillivastusten alle muutamaksi minuutiksi. Tarkkaile vieressä, että valkosuklaa ei paahdu liikaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
180
753
7,8 g
4,3 g
21,5 g
20,5 g
3,5 g
3,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g Ananaskirsikoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli