Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | lämminsavustettu kirjolohifilee |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 1 kpl | kurkku |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 dl | kermaviiliä |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| 2 rkl | sitruunanmehua |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Leikkaa parsat noin 3 cm pitkiksi paloiksi ja keitä suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta kuiviksi.
Keitä kananmunat koviksi noin 8 minuuttia. Valuta kylmän veden alla, kuori ja halkaise.
Revi salaatti ja halkaise tomaatit. Pese kurkku ja suikaloi
Sekoita kaikki kasvikset keskenään. Viimeistele kirjolohella ja keitetyillä kananmunilla.
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | lämminsavustettu kirjolohifilee |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 1 kpl | kurkku |
Kastike: | |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| 2 rkl | sitruunanmehua |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Leikkaa parsat noin 3 cm pitkiksi paloiksi ja keitä suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta kuiviksi.
Keitä kananmunat koviksi noin 8 minuuttia. Valuta kylmän veden alla, kuori ja halkaise.
Revi salaatti ja halkaise tomaatit. Pese kurkku ja suikaloi
Sekoita kaikki kasvikset keskenään. Viimeistele kirjolohella ja keitetyillä kananmunilla.
Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.