Lämminsavulohisalaatti
Lämminsavulohisalaatti
Yhteistyössä

Lämminsavulohisalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 glämminsavustettu kirjolohifilee
2 kplruukkua salaattia
1 kplrasia kirsikkatomaatteja
2 kplkeitettyä kananmunaa
1 kplnippu vihreää parsaa
1 kplkurkku

Kastike:

1 dlkermaviiliä
1/2 dlsilputtua tilliä
2 rklsitruunanmehua
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa parsat noin 3 cm pitkiksi paloiksi ja keitä suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta kuiviksi.

  2. 2

    Keitä kananmunat koviksi noin 8 minuuttia. Valuta kylmän veden alla, kuori ja halkaise.

  3. 3

    Revi salaatti ja halkaise tomaatit. Pese kurkku ja suikaloi

  4. 4

    Sekoita kaikki kasvikset keskenään. Viimeistele kirjolohella ja keitetyillä kananmunilla.

  5. 5

    Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä