Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämminsavulohisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
lämminsavustettu kirjolohifilee
2 kpl
ruukkua salaattia
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl
keitettyä kananmunaa
1 kpl
nippu vihreää parsaa
1 kpl
kurkku

Kastike:

1 dl
kermaviiliä
1/2 dl
silputtua tilliä
2 rkl
sitruunanmehua
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa parsat noin 3 cm pitkiksi paloiksi ja keitä suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Valuta kuiviksi.

2

Keitä kananmunat koviksi noin 8 minuuttia. Valuta kylmän veden alla, kuori ja halkaise.

3

Revi salaatti ja halkaise tomaatit. Pese kurkku ja suikaloi

4

Sekoita kaikki kasvikset keskenään. Viimeistele kirjolohella ja keitetyillä kananmunilla.

5

Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.5.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.