Lämpimät kolmioleivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät kolmioleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 - 8 kpl
Paahtoleipää
1/2 kpl
Paprikaa
1/2 kpl
Salaattisipulia
2 kpl
Keltuaista
2 kpl
Valkuaista
150 g
Sinihomejuustoa muruina
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa paahtoleivät puoliksi niin, että niistä muodostuu kolmioita. Aseta leivät leivinpaperille uunipellille. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Voitele leivät voilla tai margariinilla ja asettele niiden päälle paprika ja sipuliviipaleita. Rouhi päälle hiukan mustapippuria. Vaahdota erikseen valkuaiset sekä keltuaiset. Yhdistä vaahdot sekä sinihomejuustomurut. Nostele seosta leipien päälle ja paista uunissa 200 asteessa kunnes kuorrutteen pinta on saanut kauniin värin. Nauti lämpiminä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.3.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.