Lämpimät lohivoileivät
Ainekset
Valmistus
Asettele leivät leivinpaperoidulle pellille ja voitele ne majoneesilla. Jaa kirjolohisuikaleet leiville. Silppua tilliä päälle.
Erottele kananmunasta keltuainen ja valkuainen. Sekoita keltuainen juustoraasteeseen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto juustoseoksen joukkoon. Lusikoi juustoraastevaahto leiville. Paista leipiä 250-asteisessa uunissa tai airfryerissa noin 10 minuuttia.
*Kotimaista-nyhtökirjolohi on valmistettu kirjolohen hukkapaloista. Se on käyttövalmis tuote, joka sopii esimerkiksi kalakeittoon, pastaan, lasagneen, kiusauksiin tai sellaisenaan salaatin päälle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
361
1510
24,0 g
7,3 g
13,3 g
0,5 g
1,0 g
22,0 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli