Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät lohivoileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kypsät kirjolohisuikaleet antavat ruokaisuutta lämpimille juustovoileiville. Vartissa valmistuvat helpot leivät maistuvat sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa lounaaksi tai iltapalaksi.

Ainekset

4 kpl
viipaletta Kotimaista-grahampaahtoleipää
4 rkl
Kotimaista-kurkkumajoneesia
180 g
(1 pkt) Kotimaista-nyhtökirjolohta*
1/2 kpl
ruukkua Kotimaista-tilliä
1 kpl
Kotimaista-kananmuna
150 g
(1 ps) Kotimaista-pizzajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Asettele leivät leivinpaperoidulle pellille ja voitele ne majoneesilla. Jaa kirjolohisuikaleet leiville. Silppua tilliä päälle.

4 kpl
viipaletta Kotimaista-grahampaahtoleipää
4 rkl
Kotimaista-kurkkumajoneesia
180 g
(1 pkt) Kotimaista-nyhtökirjolohta*
1/2 kpl
ruukkua Kotimaista-tilliä
2

Erottele kananmunasta keltuainen ja valkuainen. Sekoita keltuainen juustoraasteeseen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi. Nostele valkuaisvaahto juustoseoksen joukkoon. Lusikoi juustoraastevaahto leiville. Paista leipiä 250-asteisessa uunissa tai airfryerissa noin 10 minuuttia.

1 kpl
Kotimaista-kananmuna
150 g
(1 ps) Kotimaista-pizzajuustoraastetta

*Kotimaista-nyhtökirjolohi on valmistettu kirjolohen hukkapaloista. Se on käyttövalmis tuote, joka sopii esimerkiksi kalakeittoon, pastaan, lasagneen, kiusauksiin tai sellaisenaan salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.9.2024
|
Muokattu: 3.9.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

361

1510

24,0 g

7,3 g

13,3 g

0,5 g

1,0 g

22,0 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli