Lanttupiiraat

arvosana4/5

(1)arvio
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) pakastettua peruna-ruistaikinaa

Täyte:

200 glanttua
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
1 kplsinihomejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Anna taikinan sulaa jääkaapissa. Kuori lanttu ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Mausta raaste suolalla ja pippurilla. Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi taikinan puolikas 20 x 30 sentin kokoiseksi levyksi. Jaa levy kuudeksi neliöksi jakamalla se ensin pituussuunnassa kahtia ja sitten kumpikin suorakaide kolmeen osaan. Aseta jokaiselle neliölle noin ruokalusikallinen lantturaastetta ja nosta päälle nokare sinihomejuustoa. Voitele neliön kaksi sivua vedellä ja taita neliö kolmioksi. Painele reunat yhteen. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä