Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lanttupiiraat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakastettua peruna-ruistaikinaa

Täyte:

200 g
Lanttua
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna taikinan sulaa jääkaapissa. Kuori lanttu ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Mausta raaste suolalla ja pippurilla. Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi taikinan puolikas 20 x 30 sentin kokoiseksi levyksi. Jaa levy kuudeksi neliöksi jakamalla se ensin pituussuunnassa kahtia ja sitten kumpikin suorakaide kolmeen osaan. Aseta jokaiselle neliölle noin ruokalusikallinen lantturaastetta ja nosta päälle nokare sinihomejuustoa. Voitele neliön kaksi sivua vedellä ja taita neliö kolmioksi. Painele reunat yhteen. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.