Lapin leivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lapin leivät

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

Gluteenitonta leipää
Tuorejuustoa
Kylmäsavuporoa
Leipäjuustoa
Rucolaa tai salaattia

Näin teet

1

Käytä valmista, pakastettua gluteenitonta leipää. Sulata leipäviipaleet, poista reunat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Valmista leipiä kahdella täytteellä, molempia 2 kpl/ruokailija. Viipaloi tomaatit, mozzarella ja leipäjuusto ohuiksi viipaleiksi. Kokoa leivät. Voitele tuorejuustolla ja laita väliin mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa tai rucolaa. Täytä toiset leivät kylmäsavuporoviipaleilla ja lapinjuustolla. Koristele leivät kesäkurpitsa- tai kurkkupurjeella. Jos haluat piilottaa hammastikun, voit työntää sen ruohosipulinvarren sisään.Ruokalehti 0505

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 15.10.2019