Lapin leivät
15 min

Nappaa talteen!
| gluteenitonta leipää | |
| tuorejuustoa | |
| kylmäsavuporoa | |
| leipäjuustoa | |
| rucolaa tai salaattia |
- 1.
Käytä valmista, pakastettua gluteenitonta leipää. Sulata leipäviipaleet, poista reunat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Valmista leipiä kahdella täytteellä, molempia 2 kpl/ruokailija. Viipaloi tomaatit, mozzarella ja leipäjuusto ohuiksi viipaleiksi. Kokoa leivät. Voitele tuorejuustolla ja laita väliin mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa tai rucolaa. Täytä toiset leivät kylmäsavuporoviipaleilla ja lapinjuustolla. Koristele leivät kesäkurpitsa- tai kurkkupurjeella. Jos haluat piilottaa hammastikun, voit työntää sen ruohosipulinvarren sisään.Ruokalehti 0505
Lapin leivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| gluteenitonta leipää | |
| tuorejuustoa | |
| kylmäsavuporoa | |
| leipäjuustoa | |
| rucolaa tai salaattia |
Valmistus
- 1
Käytä valmista, pakastettua gluteenitonta leipää. Sulata leipäviipaleet, poista reunat ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Valmista leipiä kahdella täytteellä, molempia 2 kpl/ruokailija. Viipaloi tomaatit, mozzarella ja leipäjuusto ohuiksi viipaleiksi. Kokoa leivät. Voitele tuorejuustolla ja laita väliin mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa tai rucolaa. Täytä toiset leivät kylmäsavuporoviipaleilla ja lapinjuustolla. Koristele leivät kesäkurpitsa- tai kurkkupurjeella. Jos haluat piilottaa hammastikun, voit työntää sen ruohosipulinvarren sisään.Ruokalehti 0505
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




























