Laskiaispullapitko

arvosana5/5

(3)arviota
10 Palaa

15 min (josta 15 min aktiivista)

Laskiaispulla on nyt hauskasti jaettava pullapitko! Helppo ja herkullinen laskiaispitko valmistuu alle vartissa.

Ainekset

MääräAinesosa
435 g(1 kpl) pullapitko
2 dl(1 tlk) vispikermaa
1 rklsokeria
1 1/2 dlvadelmahilloa
125 g(1 rs) vadelmia

Valmistus

  1. 1

    Halkaise pitko pituussuunnassa.

    MääräAinesosa
    435 g(1 kpl) pullapitko
  2. 2

    Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.

    MääräAinesosa
    2 dl(1 tlk) vispikermaa
    1 rklsokeria
  3. 3

    Levitä tai pursota hillo pullan pohjalle raidaksi. Levitä tai pursota kerma pohjan päälle. Ripottele vadelmat kerman pinnalle ja nosta kansi päälle.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlvadelmahilloa
    125 g(1 rs) vadelmia
  4. 4

    Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä.

Vinkki: Näin valmistat pullapitkon itse: Neljällä letitetty pullapitko. Toisen pitkoista voi pakastaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Oona, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
23.12.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä