Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lehtikaalipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt tuorepastaa tai 350 g spagettia

Lehtikaalipesto:

150 g
lehtikaalia
50 g
pinjansiemeniä
150 g
raastettua parmesaania
1 dl
rypsi- tai oliiviöljyä
1–2 valkosipulinkynttä
suolaa, pippuria

Tarjoiluun:

2 dl
suolapähkinöitä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kiehauta suolattu pastavesi. Valmistele myös lehtikaalin keitinvesi.

2

Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa puinen keskiruoti pois. Ryöppää lehtikaali kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Anna valua kuivaksi siivilässä.

3

Lisää lehtikaalipeston ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen astiaan ja aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljyä, jos haluat pestosta löysempää. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Keitä pasta ja sekoita lehtikaalipesto pastan joukkoon. Viimeistele suolapähkinöillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.