Lehtikaalipasta
Lehtikaalipasta
Yhteistyössä

Lehtikaalipasta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpkt tuorepastaa tai 350 g spagettia

Lehtikaalipesto:

150 glehtikaalia
50 gpinjansiemeniä
150 graastettua parmesaania
1 dlrypsi- tai oliiviöljyä
1–2 valkosipulinkynttä
suolaa, pippuria

Tarjoiluun:

2 dlsuolapähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta suolattu pastavesi. Valmistele myös lehtikaalin keitinvesi.

  2. 2

    Huuhtele lehtikaalit. Leikkaa puinen keskiruoti pois. Ryöppää lehtikaali kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Anna valua kuivaksi siivilässä.

  3. 3

    Lisää lehtikaalipeston ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen astiaan ja aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljyä, jos haluat pestosta löysempää. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Keitä pasta ja sekoita lehtikaalipesto pastan joukkoon. Viimeistele suolapähkinöillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä