Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | isoa lehteä lehtikaalia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 dl | raastettua parmesaania |
| 1pkt (200g) edamame-mungopapufettuccinea tai mustapapuspagettia | |
| n.3/4 dl oliviiöljyä | |
| sormisuolaa | |
| mustapippuria myllystä | |
| Lisäksi: | |
|---|---|
Keitä pasta ohjeiden mukaan
Irrota lehtikaalista kovat lehtiruodit. Revi lehdet ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, pinjansiemenet, öljy ja sitruunamehu. Surauta kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurila. Lisää trvittaessa enemmän öljyä.
Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele parmesaanilla. Lisää halutessasi pastan joukkoon vihreitä kasviksia, kuten keitettyjä parsaa, broccolia tai herneenpalkoja. Jos haluat lihaisamman version, niin lisää pastaan kuutioitua, palvattua karitsanpaistia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | isoa lehteä lehtikaalia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 dl | raastettua parmesaania |
| 1pkt (200g) edamame-mungopapufettuccinea tai mustapapuspagettia | |
| n.3/4 dl oliviiöljyä | |
| sormisuolaa | |
| mustapippuria myllystä | |
Lisäksi: | |
Keitä pasta ohjeiden mukaan
Irrota lehtikaalista kovat lehtiruodit. Revi lehdet ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, pinjansiemenet, öljy ja sitruunamehu. Surauta kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurila. Lisää trvittaessa enemmän öljyä.
Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele parmesaanilla. Lisää halutessasi pastan joukkoon vihreitä kasviksia, kuten keitettyjä parsaa, broccolia tai herneenpalkoja. Jos haluat lihaisamman version, niin lisää pastaan kuutioitua, palvattua karitsanpaistia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.