Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lehtikaalipestopasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
isoa lehteä lehtikaalia
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
raastettua parmesaania
1pkt (200g) edamame-mungopapufettuccinea tai mustapapuspagettia
n.3/4 dl oliviiöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä pasta ohjeiden mukaan

2

Irrota lehtikaalista kovat lehtiruodit. Revi lehdet ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, pinjansiemenet, öljy ja sitruunamehu. Surauta kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurila. Lisää trvittaessa enemmän öljyä.

3

Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele parmesaanilla. Lisää halutessasi pastan joukkoon vihreitä kasviksia, kuten keitettyjä parsaa, broccolia tai herneenpalkoja. Jos haluat lihaisamman version, niin lisää pastaan kuutioitua, palvattua karitsanpaistia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 5.3.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.