Lehtikaalipestopasta
Lehtikaalipestopasta
Yhteistyössä

Lehtikaalipestopasta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplisoa lehteä lehtikaalia
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklpaahdettuja pinjansiemeniä
2 rklsitruunamehua
1 dlraastettua parmesaania
1pkt (200g) edamame-mungopapufettuccinea tai mustapapuspagettia
n.3/4 dl oliviiöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta ohjeiden mukaan

  2. 2

    Irrota lehtikaalista kovat lehtiruodit. Revi lehdet ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää kuorittu valkosipuli, pinjansiemenet, öljy ja sitruunamehu. Surauta kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurila. Lisää trvittaessa enemmän öljyä.

  3. 3

    Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele parmesaanilla. Lisää halutessasi pastan joukkoon vihreitä kasviksia, kuten keitettyjä parsaa, broccolia tai herneenpalkoja. Jos haluat lihaisamman version, niin lisää pastaan kuutioitua, palvattua karitsanpaistia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä