Lihaisa makaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lihaisa makaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Makaronia
Vettä ja suolaa keittämiseen
200 g
Jauhelihaa
170 g
Pekonia
2 kpl
Sipulia
1/4 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippuria

munamaito

7 dl
Maitoa
3 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 rkl
Paprikajauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä makaronit kypsiksi. Kaada keitinvesi pois. Paista jauheliha ja paloiteltu pekoni pannulla. Lisää hienonnettu sipuli. Mausta. Sekoita lihaseos ja makaronit keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa tuoreen salaatin tai porkkanaraasteen kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.10.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.