Lihamakaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lihamakaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lihamakaronilaatikko on suosikkiruoka, jonka kanssa maistuu raikas salaatti.

Ainekset

5 dl
Makaronia
1 1/2 l
Vettä
3 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Sipuli
300 g
Paistijauhelihaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
Mustapippurirouhetta
5 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Kuivattua basilikaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta haluttaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaihe 1Keitä makaronit lihaliemessä melkein kypsiksi ja valuta huolellisesti. Kuori ja hienonna sipuli, jos et käytä pakastettua.Vaihe 2Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla. Lisää mausteet.Vaihe 3Sekoita makaronit ja jauhelihaseos keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.Vaihe 4Valmista munamaito sekoittamalla ja kaada tasaisesti laatikon pinnalle. Paista 200 asteessa noin 40 min.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 8.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.