Lihapullat ja Dijon-kermakastike
Lihapullat ja Dijon-kermakastike
Yhteistyössä

Lihapullat ja Dijon-kermakastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan jauhelihaa
1 kplsipuli
2 rklsoijaa
1 kplkananmuna
3 dlruokakermaa
2 rkldijon-sinappia
1 rklsoijaa
suolaa, pippuria
nokare voita
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Silppua sipuli ja kuullota voissa. Anna jäähtyä.

  2. 2

    Sekoita sipuli jauhelihaan. Lisää suolaa, soijaa, kananmunaa ja reilusti rouhittua mustapippuria. Sekoita huolellisesti.

  3. 3

    Paista pieni nokare jauhelihaa ja tarkista suolaisuus.

  4. 4

    Pyörittele taikinasta lihapullia. Paista 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.

  5. 5

    Kuumenna ruokakerma pannussa, lisää Dijon-sinappia, soijaa, suolaa ja pippuria. Anna hautua.

  6. 6

    Lisää kypsät lihapullat kerman joukkoon. Tarjoile lämmitetyn perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 29.9.2025

Samankaltaisia reseptejä