
Lihapullat ja Dijon-kermakastike


Ainekset
Valmistus
Silppua sipuli ja kuullota voissa. Anna jäähtyä.
Sekoita sipuli jauhelihaan. Lisää suolaa, soijaa, kananmunaa ja reilusti rouhittua mustapippuria. Sekoita huolellisesti.
Paista pieni nokare jauhelihaa ja tarkista suolaisuus.
Pyörittele taikinasta lihapullia. Paista 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.
Kuumenna ruokakerma pannussa, lisää Dijon-sinappia, soijaa, suolaa ja pippuria. Anna hautua.
Lisää kypsät lihapullat kerman joukkoon. Tarjoile lämmitetyn perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.