Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lihapullat ja Dijon-kermakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
naudan jauhelihaa
1 kpl
sipuli
2 rkl
soijaa
1 kpl
kananmuna
3 dl
ruokakermaa
2 rkl
Dijon-sinappia
1 rkl
soijaa
suolaa, pippuria
nokare voita
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja kuullota voissa. Anna jäähtyä.

2

Sekoita sipuli jauhelihaan. Lisää suolaa, soijaa, kananmunaa ja reilusti rouhittua mustapippuria. Sekoita huolellisesti.

3

Paista pieni nokare jauhelihaa ja tarkista suolaisuus.

4

Pyörittele taikinasta lihapullia. Paista 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.

5

Kuumenna ruokakerma pannussa, lisää Dijon-sinappia, soijaa, suolaa ja pippuria. Anna hautua.

6

Lisää kypsät lihapullat kerman joukkoon. Tarjoile lämmitetyn perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.