Limetti-katkarapupasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Limetti-katkarapupasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(27 g) kalakastikeaineksia
1 kpl
(180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1/2 kpl
Limettiä

lisäksi:

350 g
Pastaa, esim. spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kalakastike muuten pakkauksen ohjeen mukaan, käytä 1/2 dl vähemmän vettä. Lisää joukkoon katkaravut ja purista limetin puolikkaasta mehu. Raasta ripaus kuorta mukaan. Kuumenna nopeasti, älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele katkarapukastikkeen joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.