Limetti-katkarapupasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(27 g) kalakastikeaineksia
1 kpl(180 g) valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste)
1/2 kpllimettiä

Lisäksi:

350 gpastaa, esim. spagettia

Valmistus

  1. 1

    Valmista kalakastike muuten pakkauksen ohjeen mukaan, käytä 1/2 dl vähemmän vettä. Lisää joukkoon katkaravut ja purista limetin puolikkaasta mehu. Raasta ripaus kuorta mukaan. Kuumenna nopeasti, älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele katkarapukastikkeen joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025