Linssimuhennos

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
100 gvihreitä tai punaisia linssejä
5 dlvettä
1/4 kplmaustepaprikaa
1/2 kpl(à 400 g) tomaattimursketta
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 tlsuolaa
1 kplpala tuoretta inkiväärinjuurta
1/2 tljeeraa (juustokuminaa)
1/2 tlkurkumaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo linssit kylmällä vedellä ja valuta. Kaada ne sitten kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna hitaasti ja lisää halkaistua ja paloiteltua maustepaprikaa, josta siemenet on poistettu, tomaattimursketta ja kuoritut, hienonnetut valkosipulinkynnet.Keitä sekoittaen 15 minuuttia.Lisää suola, raastettu inkivääri, jeera ja kurkuma. Alenna lämpöä ja keitä edelleen 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä.Punaiset linssit kypsyvät vihreitä nopeammin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä