Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Linssimuhennos

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

100 g
Vihreitä tai punaisia linssejä
5 dl
Vettä
1/4 kpl
Maustepaprikaa
1/2 kpl
(à 400 g) tomaattimursketta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Pala tuoretta inkiväärinjuurta
1/2 tl
Jeeraa (juustokuminaa)
1/2 tl
Kurkumaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo linssit kylmällä vedellä ja valuta. Kaada ne sitten kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna hitaasti ja lisää halkaistua ja paloiteltua maustepaprikaa, josta siemenet on poistettu, tomaattimursketta ja kuoritut, hienonnetut valkosipulinkynnet.Keitä sekoittaen 15 minuuttia.Lisää suola, raastettu inkivääri, jeera ja kurkuma. Alenna lämpöä ja keitä edelleen 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä.Punaiset linssit kypsyvät vihreitä nopeammin.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.