Lohi-smörre | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohi-smörre

Lohi-smörre

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Tummaa leipää
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Piparjuuritahnaa
400 g
Lämminsavulohta
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
4 - 6 kpl
Retiisiä
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele leipäviipaleet piparjuuritahnalla maustetulla tuorejuustolla. Annostele leiville lohta. Kuori ja halkaise kananmunat ja nosta ne lohen päälle. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää ne leiville ja silppua päälle ruohosipulia.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.