Lohi-smörre | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohi-smörre

Lohi-smörre

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Tummaa leipää
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Piparjuuritahnaa
400 g
Lämminsavulohta
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
4 - 6 kpl
Retiisiä
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele leipäviipaleet piparjuuritahnalla maustetulla tuorejuustolla. Annostele leiville lohta. Kuori ja halkaise kananmunat ja nosta ne lohen päälle. Huuhtele ja viipaloi retiisit. Lisää ne leiville ja silppua päälle ruohosipulia.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.