Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohiburger

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kesäisen burgerin väliin sopii mainiosti lohi. Grillatut ruisleivät, rapea salaatti ja tillimajoneesi kruunaavat kokonaisuuden. Nauti lohiburger rapeiden ranskalaisten ja suolakurkkujen kera.

Ainekset

4 kpl
(150g) nahatonta lohipalaa
4 kpl
Tositumma Reissumies -leipää
8 kpl
viipaletta tomaattia
4 kpl
salaatinlehteä
1 dl
tillimajoneesia
1 dl
naturelmajoneesia
suolaa
pippuria

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.

4 kpl
(150g) nahatonta lohipalaa
suolaa
pippuria
2

Grillaa lohipaloja noin 4 minuuttia per puoli, lämmitä leivät grillissä, viipaloi tomaatit ja kokoa lohiburger.

4 kpl
Tositumma Reissumies -leipää
8 kpl
viipaletta tomaattia
4 kpl
salaatinlehteä
1 dl
naturelmajoneesia
1 dl
tillimajoneesia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
|
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

273

1144

17,8 g

2,8 g

7,0 g

6,5 g

2,5 g

20,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl Tositumma Reissumies -leipää,

1 dl tillimajoneesia,

suolaa,

pippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli