Lohiburger
Lohiburger
Yhteistyössä

Lohiburger

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kesäisen burgerin väliin sopii mainiosti lohi. Grillatut ruisleivät, rapea salaatti ja tillimajoneesi kruunaavat kokonaisuuden. Nauti lohiburger rapeiden ranskalaisten ja suolakurkkujen kera.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpl(150g) nahatonta lohipalaa
4 kpltositumma reissumies -leipää
8 kplviipaletta tomaattia
4 kplsalaatinlehteä
1 dltillimajoneesia
1 dlnaturelmajoneesia
suolaa
pippuria

Valmistus

  1. 1

    Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla.

    MääräAinesosa
    4 kpl(150g) nahatonta lohipalaa
    suolaa
    pippuria
  2. 2

    Grillaa lohipaloja noin 4 minuuttia per puoli, lämmitä leivät grillissä, viipaloi tomaatit ja kokoa lohiburger.

    MääräAinesosa
    4 kpltositumma reissumies -leipää
    8 kplviipaletta tomaattia
    4 kplsalaatinlehteä
    1 dlnaturelmajoneesia
    1 dltillimajoneesia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 4 kpl Tositumma Reissumies -leipää, 1 dl tillimajoneesia, suolaa, pippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
TOK
19.11.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025