Huuhtele salaatti ja jaa se laseihin tai lautasille. Pese ja halkaise tomaatit. Halutessasi voit poistaa siemenet. Poista savulohesta nahka ja ruodot. Jaa tomaatit ja lohi laseihin. Leikkaa leipäviipaleet tikuiksi. Paista ne öljyssä pannussa rapeiksi ja kauniin värisiksi. Nosta talouspaperin päälle imeytymään. Yhdistä kastikeainekset. Jaa jokaiseen lasiin kastiketta. Viimeistele leipätikuilla ja juustolastuilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2298
549
40,8 g
11,8 g
16,3 g
3,8 g
1,3 g
29,0 g
2,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli