Lohilaatikko graavilohesta
4 Annosta
|| Gluteeniton
Nappaa talteen!
| 300 g | graavilohta |
| 8 - 10 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| 3 kpl | munaa |
| 4 dl | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua valkopippuria |
- 1.
Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipuli. Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita, graavilohisiivuja, sipulia ja tilliä siten, että päällimmäiseksi tulee perunakerros.
Sekoita kulhossa munamaito ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Kaada munamaitoseos vuokaan ja paista laatikkoa 200 asteessa noin tunnin ajan.
Lohilaatikko graavilohesta
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | graavilohta |
| 8 - 10 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| 3 kpl | munaa |
| 4 dl | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua valkopippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipuli. Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita, graavilohisiivuja, sipulia ja tilliä siten, että päällimmäiseksi tulee perunakerros.
Sekoita kulhossa munamaito ja mausta valkopippurilla ja suolalla. Kaada munamaitoseos vuokaan ja paista laatikkoa 200 asteessa noin tunnin ajan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












