Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohilasagne

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

250 g
Lasagnelevyjä
2 l
Vettä
1 rkl
Öljyä

Tomaattikastike:

1 kpl
Valmista tomaattikastiketta

Kalatäyte:

400 g
Lohifileetä
400 g
Raejuustoa
1 kpl
Kananmuna
150 g
Pakastepinaattia
2 dl
Juustoraastetta
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippurirouhetta

Pinnalle:

2 dl
Juustoraastetta
1 dl
Pinjansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä lasagnelevyt pehmeiksi vedessä. Lisää lopuksi veteen öljyä, etteivät levyt tartu toisiinsa kiinni. Valmista sillä aikaa kalatäyte. Poista lohesta nahka ja ruodot. Kuutioi kala. Sekoita raejuuston joukkoon kalapalat, kananmuna, sulanut pinaatti, juustoraaste, sitruunamehu, suola ja mustapippurirouhe. Kaada lasagnelevyt siivilään. Levitä uunivuoan pohjalle kerros tomaattikastiketta. Nosta lasagnelevyt kastikkeen päälle vuoan pohjalle vierekkäin. Annostele lohi-raejuustotäytettä levyjen päälle. Kaada seuraavaksi tomaattikastiketta. Nosta päälle uusi lasagnelevykerros ja tee uudet kerrokset kuten edellä, mutta jätä lasagnelevyt päällimmäisiksi. Ripottele pinnalle juustoraaste ja pinjansiemenet. Peitä ruoka foliolla ja paista lasagnea uunissa 175 asteessa n. 30 minuuttia. Poista folio ja kypsennä vielä n. 15 minuuttia. Anna seistä hetki ja tarjoile salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.