Lohinyytit
Lohinyytit
Yhteistyössä

Lohinyytit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 kplg                  kirjolohta
1 kplpkt                    maustamatonta tuorejuustoa
1/2 kplruukku          ruohosipulia
suolaa, pippuria
1 sitruuna
foliopaperia

Raakapaistettu kukkakaali:

1 kplprk                    kaprista
1/2 kplruukkua        ruohosipulia
1/2 kpldl                    oliiviöljyä
1 kukkakaali
½ sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kirjolohesta nahka pois ja viipaloi se kahdeksaan osaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Revi foliopaperista isoja paloja.

  3. 3

    Täytä kukin folionyytti kahdella kirjolohiviipaleella. Lusikoi palojen väliin iso nokare tuorejuustoa ja silputtua ruohosipulia. Sulje nyytit ja aseta pellille.

  4. 4

    Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

  5. 5

    Mausta sitruunalla ennen tarjoilua.

  6. 6

    Leikkaa kukkakaali reilun kokoisiksi kukinnoiksi ja hienonna ruohosipulit.

  7. 7

    Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy ja kukkakaalit. Paista kunnes kukkakaali saa paahtuneen kullanruskean värin.

  8. 8

    Lisää kaprikset ja ruohosipuli.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025