Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohinyytit

Lohinyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

800 kpl
g                  kirjolohta
1 kpl
pkt                    maustamatonta tuorejuustoa
1/2 kpl
ruukku          ruohosipulia
suolaa, pippuria
1 sitruuna
foliopaperia

Raakapaistettu kukkakaali:

1 kpl
prk                    kaprista
1/2 kpl
ruukkua        ruohosipulia
1/2 kpl
dl                    oliiviöljyä
1 kukkakaali
½ sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kirjolohesta nahka pois ja viipaloi se kahdeksaan osaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Revi foliopaperista isoja paloja.

3

Täytä kukin folionyytti kahdella kirjolohiviipaleella. Lusikoi palojen väliin iso nokare tuorejuustoa ja silputtua ruohosipulia. Sulje nyytit ja aseta pellille.

4

Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

5

Mausta sitruunalla ennen tarjoilua.

6

Leikkaa kukkakaali reilun kokoisiksi kukinnoiksi ja hienonna ruohosipulit.

7

Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljy ja kukkakaalit. Paista kunnes kukkakaali saa paahtuneen kullanruskean värin.

8

Lisää kaprikset ja ruohosipuli.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.1.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.