Lohipaistos

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gperunaa
400 gjuureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua)
1 kplsipuli
400 glohifileetä
2 1/2 dlkasvisrasvasekoitetta
1 dltuoretta basilikaa
2 tlsinappia
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 1/2 tlsuolaa
( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville)

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025