Lohipaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohipaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Perunaa
400 g
Juureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua)
1 kpl
Sipuli
400 g
Lohifileetä
2 1/2 dl
Kasvisrasvasekoitetta
1 dl
Tuoretta basilikaa
2 tl
Sinappia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 tl
Suolaa
( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.