Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohipaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Perunaa
400 g
Juureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua)
1 kpl
Sipuli
400 g
Lohifileetä
2 1/2 dl
Kasvisrasvasekoitetta
1 dl
Tuoretta basilikaa
2 tl
Sinappia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 tl
Suolaa
( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.