Lohipaistos

Nappaa talteen!
| 700 g | perunaa |
| 400 g | juureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua) |
| 1 kpl | sipuli |
| 400 g | lohifileetä |
| 2 1/2 dl | kasvisrasvasekoitetta |
| 1 dl | tuoretta basilikaa |
| 2 tl | sinappia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| ( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville) |
- 1.
Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | perunaa |
| 400 g | juureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua) |
| 1 kpl | sipuli |
| 400 g | lohifileetä |
| 2 1/2 dl | kasvisrasvasekoitetta |
| 1 dl | tuoretta basilikaa |
| 2 tl | sinappia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| ( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville) |
Valmistus
- 1
Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












