Lohipasteijat lehtitaikinasta

Nappaa talteen!
| 8 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 1 kpl | (150 g) graavikirjolohifileesiivuja |
| 4 rkl | vihreitä oliiveja viipaloituina |
| 3 rkl | keitettyä kananmunaa |
| Voiteluun | |
|---|---|
| 1 kpl | kananmuna |
| Pinnalle | |
| seesaminsiemeniä | |
- 1.
Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Lohipasteijat lehtitaikinasta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 1 kpl | (150 g) graavikirjolohifileesiivuja |
| 4 rkl | vihreitä oliiveja viipaloituina |
| 3 rkl | keitettyä kananmunaa |
Voiteluun | |
| 1 kpl | kananmuna |
Pinnalle | |
| seesaminsiemeniä | |
Valmistus
- 1
Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












