Lohipasteijat lehtitaikinasta
Kappaleita
16
Ainekset
8 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
(150 g) graavikirjolohifileesiivuja
4 rkl
Vihreitä oliiveja viipaloituina
3 rkl
Keitettyä kananmunaa
VOITELUUN
1 kpl
Kananmuna
PINNALLE
Seesaminsiemeniä
Näin teet
1
Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.11.2010
Muokattu: 15.11.2018