Lohipasteijat lehtitaikinasta | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohipasteijat lehtitaikinasta

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
(150 g) graavikirjolohifileesiivuja
4 rkl
Vihreitä oliiveja viipaloituina
3 rkl
Keitettyä kananmunaa

voiteluun

1 kpl
Kananmuna

pinnalle

Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt erilleen pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä kevyesti hieman suuremmiksi. Leikkaa levyt kahdeksi neliöksi. Jaa lohiviipaleet levyjen toiseen reunaan ja nostele päälle oliivirenkaita ja viipaloitua munaa. Sipaise reunat kevyesti vedellä ja taita kolmioiksi. Painele huolella reunat kiinni. Voitele pasteijat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.11.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.