Lohirullat pestolla

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
600 glohta fileenä
100 gpunaista pestoa
1/2 dlvahvaa kalalientä
1/2 dlvalkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.

    Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.

    Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä