Lohirullat pestolla - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohirullat pestolla

???
Kappaleita
4
Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Lohta fileenä
100 g
Punaista pestoa
1/2 dl
Vahvaa kalalientä
1/2 dl
Valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua

Näin teet

1

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.

Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.

Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.5.2019