Lohirullat pestolla | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohirullat pestolla

Lohirullat pestolla

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Ainekset

600 g
Lohta fileenä
100 g
Punaista pestoa
1/2 dl
Vahvaa kalalientä
1/2 dl
Valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.

Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.

Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.