Lohirullat pestolla

Nappaa talteen!
Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.
| 600 g | lohta fileenä |
| 100 g | punaista pestoa |
| 1/2 dl | vahvaa kalalientä |
| 1/2 dl | valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua |
- 1.
Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.
Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.
Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Lohirullat pestolla
Punaisesta pestosta makua saavat lohirullat sopivat tarjoiltavaksi katkarapukastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohta fileenä |
| 100 g | punaista pestoa |
| 1/2 dl | vahvaa kalalientä |
| 1/2 dl | valkoviiniä tai laimennettua sitruunamehua |
Valmistus
- 1
Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Jos valmistat rullat suuren lohen etupäästä ja filee on paksu, leikkaa kala vielä pitkittäin kahteen osaan. Leikkaa filee viipaleiksi.
Levitä punainen pesto viipaleille. Rullaa palat ja kiinnitä hammastikuilla. Nosta rullat uunivuokaan.
Sekoita kalaliemi ja viini tai sitruunanmehu kulhossa. Kaada liemi rullien päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























