Luumusydämet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Luumusydämet

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Torttutaikinalevyjä

täyte

3/4 dl
Luumusosetta
(1 rkl konjakkia tai mantelilikööriä)
2 dl
Valmista vaniljarahkaa

pinnalle

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele sydänmuotilla taikinasta paloja ja nostele leivinpaperoidulle pellille. Paista 225 asteessa 10-14 minuuttia koosta riippuen. Anna jäähtyä. Revi tai leikkaa sydämet kahteen osaan. Mausta luumusose halutessasi esim. konjakilla ja sekoita sose vaniljarahkaan. Täyte on pehmeää, joten täytä sydämet vasta juuri ennen tarjoilua luumurahkalla. Sirottele pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.