Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jauhot varovasti nostellen. Kaada taikina voideltuunja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.Halkaise kakkupohja kolmeen osaan leveyssuunnassa ja kostuta osat sitruunanmehulla. Sekoita keskenään luumu ja omenasoseet ja mausta seos kanelilla.Levitä luumu-omenaseosta kakkupohjalle ja nostele päälle vaahdotettua rasvasekoitetta tai kermaa. Nosta päälle seuraava kakkupohja ja menettele kuten edellä. Kokoa kakku ja päällystä ulkopuoli vaahdotetulla rasvasekoitteella tai kermalla. Keitä kuivattuja luumuja kanelitangon ja sokerin kanssa vedessä pehmeiksi. Valuta ja jäähdytä ja koristele kakku luumuilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.