Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maissikanan rintaa, kurpitsaa ja punaviinikastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
maissikanan rinta
1 kg
kurpitsaa
1 kpl
puntti salviaa
100 g
voita
1l kasvislientä
Suola, pippuri
Punaviinikastike

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori kurpitsa ja leikkaa noin 1 cm x 1 cm kuutioita. Tee kurpitsan ylijäämistä pyre. Pyreen valmistat niin, että keität kurpitsan palat kypsiksi kasvisliemessä. Kypsät kurpitsat ja voin ajat sileäksi tehosekoittimella.

2

Nypi salvian lehdet ja laita ne uunipellille. Mausta kevyesti suolalla ja oliiviöljyllä. Kuivata 200 asteissa uunissa niin, että lehdistä tulee rapeat.

3

Mausta kananrinnat suolalla ja pippurilla. Paista pannulla kaunis väri nahkapintaan ja kypsennä loppuun uunissa. 175 astetta noin 13-15 minuuttia.

Lopuksi viimeistele annos lämpimällä punaviinikastikkeella.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.4.2022
|
Muokattu: 15.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

182

761

20,3 g

13,3 g

0,3 g

0,3 g

0,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl maissikanan rinta,

1 kg kurpitsaa,

1 puntti salviaa,

1l kasvislientä,

Suola, pippuri,

Punaviinikastike.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli