Makaronivuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makaronivuoka

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 - 5 dl
Makaroneja
1 l
Vettä
1 tl
Suolaa
6 dl
Maitoa
3 - 4 kpl
Munaa
1/2 tl
Valkopippuria

pinnalle:

1 dl
Korppujauhetta
25 g
Voita tai margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Voitele vuoka ohuelti voilla ja säästä siitä loput laatikon pinnalle.Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, valuta ja kaada voideltuun vuokaan.Vatkaa munat ja maito sekaisin ja mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan makaronien päälle. Ripottele pintaan korppujauhe ja loput voinokareet.Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes munamaito hyytyy. Tarjoa sellaisenaan tai jauheliha- tai kinkkukastikkeen lisänä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.