Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Makeantuliset broilerivartaat

Makeantuliset broilerivartaat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pujottele vartaisiin hunajan ja chilikastikkeen maustamat, mehevät broilerin paistileikkeet.

Ainekset

600 g
Broilerin paistileikkeitä (luuttomia)

marinadi

1 1/2 rkl
Chilikastiketta (esim. sriracha)
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Suolaa

lisäksi

6 kpl
Varrastikkua
6 kpl
Tortillaa
Avokado-retiisisalaattia
Pekonimajoneesia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puolita paistileikkeet pitkittäin ja laita kulhoon. Lisää marinadin ainekset ja sekoita. Anna maustua puoli tuntia huoneenlämmössä tai pari tuntia jääkaapissa.

Liota puisia varrastikkuja noin tunti vedessä. Pujota paistileikkeet pitkittäin vartaisiin ja grillaa kypsiksi keskilämmöllä, välillä käännellen, noin 10 minuuttia.

Tarjoa paahdettujen tortillojen, avokado-retiisisalaatin ja pekonimajoneesin kanssa.

Vinkki: Varrastikkujen liotus käy kätevästi pullossa tai vesikannussa.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 26.5.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

162

678

6,3 g

0,8 g

22,7 g

3,8 g

0,8 g

3,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

600 g Broilerin paistileikkeitä (luuttomia),

1 tl Suolaa,

Varrastikkua,

Avokado-retiisisalaattia,

Pekonimajoneesia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli