Puolita paistileikkeet pitkittäin ja laita kulhoon. Lisää marinadin ainekset ja sekoita. Anna maustua puoli tuntia huoneenlämmössä tai pari tuntia jääkaapissa.
Liota puisia varrastikkuja noin tunti vedessä. Pujota paistileikkeet pitkittäin vartaisiin ja grillaa kypsiksi keskilämmöllä, välillä käännellen, noin 10 minuuttia.
Tarjoa paahdettujen tortillojen, avokado-retiisisalaatin ja pekonimajoneesin kanssa.
Vinkki: Varrastikkujen liotus käy kätevästi pullossa tai vesikannussa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
162
678
6,3 g
0,8 g
22,7 g
3,8 g
0,8 g
3,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g Broilerin paistileikkeitä (luuttomia),
1 tl Suolaa,
Varrastikkua,
Avokado-retiisisalaattia,
Pekonimajoneesia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli