Makkaraleivät
Ainekset
Valmistus
Kuori ja viipaloi makkarat vinottain pitkiksi viipaleiksi. Paahda makkaraviipaleet ja pekoniviipaleet pannulla. Sekoita majoneesi ja sinappi ja levitä seos leiville. Nosta päälle salaatinlehdet, tomaatti-, makkara- ja pekoniviipaleet sekä kuorittu ja viipaloitu punasipuli. Nosta päälle leivän kannet.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1264
20,5 g
6,8 g
17,5 g
4,3 g
3,0 g
11,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Salaatinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli