Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 glenkkimakkaraa
4 kplpekoniviipaletta
4 kplhalkaistua ruisleipäpalaa
3 rklmajoneesia
2 tlsinappia
4 kplsalaatinlehteä
3 kpltomaattia
1 kplpunasipuli

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi makkarat vinottain pitkiksi viipaleiksi. Paahda makkaraviipaleet ja pekoniviipaleet pannulla. Sekoita majoneesi ja sinappi ja levitä seos leiville. Nosta päälle salaatinlehdet, tomaatti-, makkara- ja pekoniviipaleet sekä kuorittu ja viipaloitu punasipuli. Nosta päälle leivän kannet.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Salaatinlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025