Makkaraleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkaraleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

250 g
Lenkkimakkaraa
4 kpl
Pekoniviipaletta
4 kpl
Halkaistua ruisleipäpalaa
3 rkl
Majoneesia
2 tl
Sinappia
4 kpl
Salaatinlehteä
3 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipuli

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi makkarat vinottain pitkiksi viipaleiksi. Paahda makkaraviipaleet ja pekoniviipaleet pannulla. Sekoita majoneesi ja sinappi ja levitä seos leiville. Nosta päälle salaatinlehdet, tomaatti-, makkara- ja pekoniviipaleet sekä kuorittu ja viipaloitu punasipuli. Nosta päälle leivän kannet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1252

299

20,5 g

6,8 g

17,0 g

4,0 g

3,0 g

10,8 g

2,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Salaatinlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli