Kuori ja viipaloi makkarat vinottain pitkiksi viipaleiksi. Paahda makkaraviipaleet ja pekoniviipaleet pannulla. Sekoita majoneesi ja sinappi ja levitä seos leiville. Nosta päälle salaatinlehdet, tomaatti-, makkara- ja pekoniviipaleet sekä kuorittu ja viipaloitu punasipuli. Nosta päälle leivän kannet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
299
1252
20,5 g
6,8 g
17,0 g
4,0 g
3,0 g
10,8 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Salaatinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli