Makkaraminestronekeitto

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) braatvurstia
1 kpl(400 g) grillibalkania
2 rklrypsiöljyä
2 lvettä
4 kplkasvisliemikuutiota
1 kpl(200 g) pakastesipulikuutioita
1 kpl(450 g) isoja keittojuureksia
4 dlfusillipastaa
1 kpl(425/ 280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
3 rkltomaattisosetta
rouhittua mustapippuria
1 kpl(200 g) pakasteherneitä

Lisäksi

1 dlpersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi makkarat ja paista ne öljyssä isossa kattilassa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot ja kiehauta. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja pasta. Kaada joukkoon pavut ja tomaattimurska ja mausta tomaattisoseella ja pippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon makkarat ja herneet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä