Makkaraminestronekeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkaraminestronekeitto

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(300 g) braatvurstia
1 kpl
(400 g) grillibalkania
2 rkl
Rypsiöljyä
2 l
Vettä
4 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(200 g) pakastesipulikuutioita
1 kpl
(450 g) isoja keittojuureksia
4 dl
Fusillipastaa
1 kpl
(425/ 280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 rkl
Tomaattisosetta
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä

lisäksi

1 dl
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viipaloi makkarat ja paista ne öljyssä isossa kattilassa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot ja kiehauta. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja pasta. Kaada joukkoon pavut ja tomaattimurska ja mausta tomaattisoseella ja pippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon makkarat ja herneet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.