Makkaraminestronekeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkaraminestronekeitto

???
Annokset
10
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) braatvurstia
1 kpl
(400 g) grillibalkania
2 rkl
Rypsiöljyä
2 l
Vettä
4 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(200 g) pakastesipulikuutioita
1 kpl
(450 g) isoja keittojuureksia
4 dl
Fusillipastaa
1 kpl
(425/ 280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 rkl
Tomaattisosetta
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä

LISÄKSI

1 dl
Persiljaa

Näin teet

1

Viipaloi makkarat ja paista ne öljyssä isossa kattilassa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kattilaan vesi ja liemikuutiot ja kiehauta. Lisää joukkoon sipulit, juurekset ja pasta. Kaada joukkoon pavut ja tomaattimurska ja mausta tomaattisoseella ja pippurilla. Anna keiton kiehua noin 6 minuuttia muutaman kerran sekoittaen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon makkarat ja herneet ja keitä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019