Mango-kookosbrulee

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) kookosmaitoa
2 rklmaissitärkkelysjauhoja
2 kpl125 g) mangososetta (lastenruoka)
2 kplmunaa
2 kplkeltuaista
3/4 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria

Pinnalle:

3 - 4 rklruokokidesokeria

Valmistus

  1. 1

    Kaada kookosmaito kattilaan ja sekoita joukkoon maissitärkkelysjauho. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä anna kiehahtaa. Lisää mangosose. Sekoita munat ja keltuaiset kulhossa sokerin kanssa. Kaada munaseos kuuman kookosmaitokiisseliin huolellisesti sekoittaen. Mausta seos vaniljasokerilla.Jaa massa voideltuihin uuninkestäviin pieniin annosvuokiin esim. kahvikuppeihin ja kypsennä uunissa vesihauteessa 150 asteessa noin 1 tunnin ajan tai kunnes keskusta on täysin hyytynyt. Anna jäähtyä.Peitä kupit kelmulla ja nosta jääkaappiin. Seuraavana päivänä ennen tarjoilua ripottele pinnalle sokeria ja paahda pinnat nopeasti rapeaksi uunissa 250 asteessa grillivastusten alla. Tarjoile esim. vadelmien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä