Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-kookosbrulee

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
2 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
2 kpl
125 g) mangososetta (lastenruoka)
2 kpl
Munaa
2 kpl
Keltuaista
3/4 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Pinnalle:

3 - 4 rkl
Ruokokidesokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada kookosmaito kattilaan ja sekoita joukkoon maissitärkkelysjauho. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä anna kiehahtaa. Lisää mangosose. Sekoita munat ja keltuaiset kulhossa sokerin kanssa. Kaada munaseos kuuman kookosmaitokiisseliin huolellisesti sekoittaen. Mausta seos vaniljasokerilla.Jaa massa voideltuihin uuninkestäviin pieniin annosvuokiin esim. kahvikuppeihin ja kypsennä uunissa vesihauteessa 150 asteessa noin 1 tunnin ajan tai kunnes keskusta on täysin hyytynyt. Anna jäähtyä.Peitä kupit kelmulla ja nosta jääkaappiin. Seuraavana päivänä ennen tarjoilua ripottele pinnalle sokeria ja paahda pinnat nopeasti rapeaksi uunissa 250 asteessa grillivastusten alla. Tarjoile esim. vadelmien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.