Mangokiisseli ja limetti-jogurttikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mangokiisseli ja limetti-jogurttikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kypsä mango
1 kpl
Vaniljatanko
4 dl
Kolmen hedelmän mehua
2 rkl
Sokeria

suurus:

3 rkl
Vettä
2 rkl
Perunajauhoja

limetti-jogurttikastike:

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 kpl
Limetin kuoriraaste ja puristettu mehu
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa mangon hedelmäliha kuutioiksi. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää mangokuutiot ja hedelmämehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sokerilla. Anna seoksen kiehua muutama minuutti niin, että mangot hieman pehmenevät. Sekoita suurus ja valuta ohuena nauhana kiehuvaa liemeen koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa muutaman kerran ja nosta kattila jäähtymään. Annostele tarjoiluastioihin ja anna jäähtyä. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset ja tarjoile kiisselin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.