Mangokiisseli ja limetti-jogurttikastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkypsä mango
1 kplvaniljatanko
4 dlkolmen hedelmän mehua
2 rklsokeria

Suurus:

3 rklvettä
2 rklperunajauhoja

Limetti-jogurttikastike:

2 dlturkkilaista jogurttia
1 kpllimetin kuoriraaste ja puristettu mehu
1 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa mangon hedelmäliha kuutioiksi. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää mangokuutiot ja hedelmämehu. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sokerilla. Anna seoksen kiehua muutama minuutti niin, että mangot hieman pehmenevät. Sekoita suurus ja valuta ohuena nauhana kiehuvaa liemeen koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa muutaman kerran ja nosta kattila jäähtymään. Annostele tarjoiluastioihin ja anna jäähtyä. Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset ja tarjoile kiisselin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025