Mansikka-keksijälkkäri
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1/2 l | mansikoita |
| 4 rkl | vahvaa mansikkamehua |
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa mansikkakermaa |
| 4 - 6 kpl | muropikkuleipää, esim. wilhelmiina |
- 1.
Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita mansikat mehun kanssa ja anna maustua hetken aikaa. Vaahdota kerma ja murusta keksit. Nostele laseihin mansikoita, ripottele päälle keksimuruja ja nosta päälle nokare kermaa. Tee vielä toinen samanlainen kerros. Koristele mansikoilla.
Mansikka-keksijälkkäri
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 l | mansikoita |
| 4 rkl | vahvaa mansikkamehua |
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa mansikkakermaa |
| 4 - 6 kpl | muropikkuleipää, esim. wilhelmiina |
Valmistus
- 1
Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita mansikat mehun kanssa ja anna maustua hetken aikaa. Vaahdota kerma ja murusta keksit. Nostele laseihin mansikoita, ripottele päälle keksimuruja ja nosta päälle nokare kermaa. Tee vielä toinen samanlainen kerros. Koristele mansikoilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























