Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa

Mansikkkamelba:

250 gpakastemansikoita
3/4 dlsokeria
1/2 dlmansikkalikööriä

Lisäksi:

6 kplbastogne-keksejä
1 kplkananmuna
250 gkotijuustoa
1 rklmargariinia

Valmistus

  1. 1

    Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä