Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

mansikkkamelba:

250 g
Pakastemansikoita
3/4 dl
Sokeria
1/2 dl
Mansikkalikööriä

lisäksi:

6 kpl
Bastogne-keksejä
1 kpl
Kananmuna
250 g
Kotijuustoa
1 rkl
Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.