Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto - Yhteishyvä

Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

MANSIKKKAMELBA:

250 g
Pakastemansikoita
3/4 dl
Sokeria
1/2 dl
Mansikkalikööriä

LISÄKSI:

6 kpl
Bastogne-keksejä
1 kpl
Kananmuna
250 g
Kotijuustoa
1 rkl
Margariinia

Näin teet

1

Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa