Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto

Nappaa talteen!
| Mansikkkamelba: | |
|---|---|
| 250 g | pakastemansikoita |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1/2 dl | mansikkalikööriä |
| Lisäksi: | |
| 6 kpl | bastogne-keksejä |
| 1 kpl | kananmuna |
| 250 g | kotijuustoa |
| 1 rkl | margariinia |
- 1.
Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.
Mansikkamelba ja paistettu kotijuusto
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Mansikkkamelba: | |
| 250 g | pakastemansikoita |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1/2 dl | mansikkalikööriä |
Lisäksi: | |
| 6 kpl | bastogne-keksejä |
| 1 kpl | kananmuna |
| 250 g | kotijuustoa |
| 1 rkl | margariinia |
Valmistus
- 1
Soseuta kohmeiset mansikat. Lisää sokeri ja likööri sekoittaen joukkoon. Murskaa keksit (tehosekoittimessa) ja kaada ne lautaselle. Riko kananmuna toiselle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Leikkaa juusto kuuteen osaan. Kasta juustoviipaleet ensin kananmunassa ja kierittele ne sen jälkeen keksimuruissa. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista juustoviipaleet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa mansikkamelban kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





