Manteli-aprikoosikeksit
15 min
20 Kappaletta
Ainekset
Valmistus
1
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jauha mantelit tehosekoittimessa. Erottele keltuaiset valkuaisista. Vatkaa keltuaisia kevyesti ja lisää joukkoon, mantelijauho, sokeri, aprikoosimarmeladi ja kaneli. Vatkaa valkuainen puolikovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto keltuais-manteliseokseen. Nosta ruokalusikalla taikinanokareita voidellulle leivinpaperille. Paista kerrallaan vain neljä keksiä, sillä ne leviävät paistettaessa. Paista noin 8-9 minuuttia. Valmis keksi on kullanruskea. Anna jäähtyä rapeiksi.
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.