Manteli-herneriisi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Manteli-herneriisi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

7 dl
Keitettyä riisiä
1 rkl
Öljyä
2 tl
Garam masala -maustesekoitusta
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
(50/70 g) paahdettuja mantelilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita riisi irtonaiseksi haarukalla. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä ensin garam masalaa hetki. Varo polttamasta maustetta. Lisää riisi ja paista keskilämmöllä ja sekoitellen hetki. Lisää jäiset herneet ja suola. Anna kuumentua hetki, jotta herneet sulaa. Viimeistele mantelilastuilla. Tarjoa riisilisäke salaatin tai esimerkiksi lihapullien kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.