Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 120 g | voita |
| 120 g | tummaa suklaata (70 %) |
| 100 g | muscovadosokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 75 g | mantelijauhoa |
| 50 g | saksanpähkinöitä |
| Suklaakastike | |
|---|---|
| 80 g | tummaa suklaata (70 %) |
| 1 1/2 dl | vispikermaa |
| 2 rkl | vahvaa kahvia |
| 1 rkl | vaaleaa siirappia |
Sulata suklaa matalalla teholla mikrossa.
Vatkaa kananmuna, vaniljasokeri ja muscovadosokeri käsin vispilällä.
Sekoita kaikki ainekset ja kaada taikina voideltuun uunivuokaan jossa on irrotettavat reunat.
Paista uunissa 170°C lämmössä n. 25 minuuttia.
Sulata mikrossa matalalla teholla suklaakastikkeeseen tuleva suklaa. Sekoita joukkoon kahvi ja kerma. Tarjoile brownien kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 120 g | voita |
| 120 g | tummaa suklaata (70 %) |
| 100 g | muscovadosokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 75 g | mantelijauhoa |
| 50 g | saksanpähkinöitä |
Suklaakastike | |
| 80 g | tummaa suklaata (70 %) |
| 1 1/2 dl | vispikermaa |
| 2 rkl | vahvaa kahvia |
| 1 rkl | vaaleaa siirappia |
Sulata suklaa matalalla teholla mikrossa.
Vatkaa kananmuna, vaniljasokeri ja muscovadosokeri käsin vispilällä.
Sekoita kaikki ainekset ja kaada taikina voideltuun uunivuokaan jossa on irrotettavat reunat.
Paista uunissa 170°C lämmössä n. 25 minuuttia.
Sulata mikrossa matalalla teholla suklaakastikkeeseen tuleva suklaa. Sekoita joukkoon kahvi ja kerma. Tarjoile brownien kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.